Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Εδώ και 13 χρόνια δεκάδες εταιρείες μας εμπιστεύονται για την προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους μέσα από τα media channels και τα conference που υλοποιούμε!

what we do?

Μέσω των Media Channels που διαχειριζόμαστε φέρνουμε σε επαφή εταιρείες με υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες

Το μήνυμά σας αποστέλλεται σε χιλιάδες αποδέκτες των μέσων ενημέρωσής που διαθέτουμε.

InsuranceForum.gr

Το insuranceforum.gr βρίσκεται online από τον Νοέμβριο του 2010. Ξεκίνησε τη λειτουργία του ως το πρώτο διαδικτυακό forum συζητήσεων μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και με την πάροδο των ετών μετεξελίχθηκε σε ενημερωτικό portal που το επισκέπτονται στελέχη και επαγγελματίες της αγοράς.

CyberNews.gr

Το cybernews.gr αποτελεί το πιο καινούργιο project της εταιρείας μας. Αποτελεί την πρώτη ιστοσελίδα με ειδήσεις, πληροφορίες και ύλη σχετική με το cyber security, AI, blockchain καθώς και νέες τεχνολογίες. Το cybernews.gr φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στις επισκεψιμότητες των τεχνολογικών ιστοσελίδων στη χώρα.

ShopInsurance.gr

Το ShopInsurance.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022 προσφέρονται συνολικά 24 υπηρεσίες και προϊόντα με στόχο μέχρι το 1ο εξάμηνο του 2024 οι υπηρεσίες να ξεπεράσουν τις 35.

The Insurer Magazine

Το The Insurer είναι το έντυπο περιοδικό της εταιρείας μας και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στον ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο. Απευθύνεται 100% στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και αποστέλλεται κάθε 3μηνο σε περίπου 1.500 συνδρομητές σε όλη τη χώρα.

how it works?

διοργανώνουμε κορυφαία επαγγελματικά συνέδρια!

pricing package

Premium products and quality service

basic plan

$39.99

Monthly Package

regular plan

$59.99

Monthly Package

premium plan

$79.99

Monthly Package

"Duis convallis convallis tellus id. Dignissim cras lobortis feugiat vivamus. Purus viverra accumsan in nisl nisi scelerisque. Nunc non blandit massa enim nec dui nunc"

follow us on socials

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε τα πάντα για τις δραστηριότητές μας καθώς και για την ανακοίνωση των νέων μας συνεδρίων